Te koop in Tenerife:nieuwbouwproject van 1 en 2 slaapkamerappartementen vlak aan zee !

 • vanaf 208.000€
Av. María Ángeles Ascanio Cullen, 38639 Amarilla Golf, Santa Cruz de Tenerife, Spanje

Te koop in Tenerife:nieuwbouwproject van 1 en 2 slaapkamerappartementen vlak aan zee !

Av. María Ángeles Ascanio Cullen, 38639 Amarilla Golf, Santa Cruz de Tenerife, Spanje
 • vanaf 208.000€

Beschrijving

Stel je eens voor : groene golfvelden, een prachtige kustlijn, wuivende palmbomen, de prachtige jachthaven op enkele minuutjes wandelen en in dat decor jullie droomappartement ! Een prachtig complex van appartementen, stijlvol gebouwd met respect voor de natuur erom heen ! Een terras dat uitkijkt op de oceaan, op de groene golfvelden en op de bergen, waar we bovenal belang hechten aan ieders privacy en rust.
Binnenkort is het zover en wordt er onder Belgische vlag gestart met de bouw van 62 luxueuze vakantieappartementen, gelegen in de groene golfvelden van Amarilla Golf, op enkele minuutjes van de zee.
Genieten van het golfen, de groene omgeving, de zeelucht, de jachthaven en lange wandelingen langs de kust of de zeedijk met zijn terrasjes en dit alles in een straal van 200 m !
Bovendien is Amarilla Golf maar 15 min verder gelegen dan het drukke Los Cristianos !
De vakantieappartementen die te koop worden aangeboden zijn 100% uw eigendom en gaan gerund worden door een Belgische staf waarbij uw verhuur zonder kopzorgen wordt gegarandeerd !
Jullie dienen zich geen zorgen te maken over sleutelbeheer, poets, herstellingen en reservaties. Dit wordt volledig voor u beheerd. Ook het verhuur management wordt uitgevoerd door de Belgische organisatie en dit alles onder uw controle. Dus een perfecte balans tussen eigen gebruik en huurinkomsten.
Als eigenaar kan je ongelimiteerd gebruik maken van je appartement ! Er is echter een beperking ons opgelegd door de wet. Die wet voorziet dat je maximum 6 maanden kan gebruik maken van je appartement.
De overige 6 maanden kan je dus genieten van de opbrengsten daar het appartement dan verhuurd wordt.
Indien u het appartement liever niet verhuurt, is dat trouwens perfect mogelijk voor de 2 slaapkamerappartementen : wij hebben een 9-tal twee slaapkamer appartementen extra die voor 100 % eigen gebruik kunnen bestemd worden.

Het complex :
Er is een receptie die 24/24 beschikbaar is, een verwarmd zwembad met poolbar, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een chill out zone, een Belgische brasserie, een kids corner, kinderopvang, airport services, golf caddys, enz..
Een waar paradijs voor de golfers omdat je directe toegang hebt tot de golf vanuit het complex. Er zal verhuur voorzien worden van clubs en er kan gebruik gemaakt worden van jullie eigen Golf buggy.
Wij vermelden ook dat alle gemeenschappelijke delen zodanig gaan gebouwd worden met oog op voldoende ruimte voor elkaar. Zodat ten alle tijden social distancing kan gerespecteerd worden.

De appartementen :
Deze worden gebouwd in kwaliteitsmaterialen gecombineerd met natuurlijke elementen. Elk appartement heeft een ruime en lichte living met zit en eetgedeelte en Amerikaanse ingerichte keuken. De living geeft uit op het ruime zuidgericht terras met zicht op zee ! De gelijkvloerse appartementen hebben vanop het terras rechtstreeks toegang tot het zwembad. De ruime 1, 2 of 3 slaapkamers hebben een dressing. Verder zijn er in elk appartement 2 ingerichte badkamers en een berging. Voor elk appartement is er ook een parkeerplaats voorzien !

 • Adres Av. María Ángeles Ascanio Cullen, 38639 Amarilla Golf, Santa Cruz de Tenerife, Spanje
 • Stad Golf del Sur - Amarilla Golf
 • Postcode 38639
 • Land Spanje

Details

 • Vastgoed ID: T165
 • Prijs: vanaf 208.000€
 • Slaapkamer: 1-2
 • Badkamer: 1-2
 • Type vastgoed: Appartement
 • Status Vastgoed: Te Koop

Contact Informatie

bekijk vastgoed
Tenerifeonline

Vraag meer inlichtingen

Compare listings

Vergelijken
Tenerifeonline
 • Tenerifeonline